Ramona Bruynseels, precizări după declarația „Suntem împreună cu Rusia parte a NATO”

Data publicării:
ramona-bruynseels-fb
Foto: facebook.com/pg/RamonaIoanaBruynseels

Ramona Ioana Bruynseels, propunerea de candidat pentru rezidențiale din partea Partidului Puterii Umaniste, a făcut marți după-amiază câteva precizări cu privire la declarația făcută aseară, la Digi24, în care a spus că „suntem împreună cu Rusia parte a NATO”.

„Am văzut postările și știrile care au apărut, ca urmare a emisiunii de aseară, de la Digi24. În primul rând, mă bucur că sunt urmărită și le mulțumesc celor care au găsit timp să scrie despre mine. Apreciez și criticile și sfaturile bune. Sunt convinsă, însă, că nu pune nimeni la îndoială faptul că NU aș ști structura NATO și relațiile ei cu Rusia”, a scris Bruynseels, pe pagina de Facebook. 

„Pentru cine nu știe, am fost inclusiv, câțiva ani, reporter voluntar în presa militară, la Radio și TVR Cluj. Mai jos, o amintire din timpul unui exercițiu militar NATO de la Turda, cu colegi din mai multe țări. A fost o onoare și o plăcere să lucrez cu trupele României, respectiv, Corpul IV Armata Teritorial Transilvania, și cele ale NATO. În cealaltă fotografie sunt alături de Anders Fogh Rasmussen, fost secretar general NATO, care mi-a fost profesor la Harvard”, a adăugat ea.

„Când am răspuns întrebării, mă refeream la faptul că România, membră a NATO, trebuie să aibă exerciții comune, colaborare cu Rusia. Suntem, împreună cu Rusia, implicați în tot ce se întâmplă în regiunea noastră și împreună trebuie să veghem asupra stabilității regionale. A fost o inversiune a topicii frazei, care a generat această neînțelegere. Da, am avut o exprimare nefericită și a fost speculată ca atare”, a precizat Ramona Bruynseels.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri