Sari la conținut

Andrei Chiliman s-a autosuspendat din postul de prim-vicepreşedinte PNL şi copreşedinte al filialei

„M-am autosuspendat atât din funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, cât şi din funcţia de copreşedinte al filialei PNL Sectorul 1. Decizia mea este dictată de dorinţa ca implicarea mea într-un dosar penal să nu afecteze imaginea Partidului Naţional Liberal, dar şi de convingerea că decenţa şi bunul-simţ trebuie să guverneze viaţa publică şi comportamentul politicienilor. Am încredere în Justiţie, am convingerea că voi beneficia de un proces echitabil şi îmi voi susţine dreptatea în faţa procurorilor şi a judecătorilor. Dreptatea se dezbate în faţa magistraţilor, şi nu pe ecranul televizorului”, spune Andrei Chiliman, citat de Mediafax.

M-am autosuspendat atât din funcția de prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, cât și din funcția de copreş...

Posted by Andrei Chiliman on Thursday, June 25, 2015

Andrei Chiliman este suspendat şi din funcţia de primar al Sectorului 1 al Capitalei. El este cercetat sub control judiciar pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de influenţă.

Pe aceeași temă