Sari la conținut

Băsescu: Niciun alt partid nu ar trebui să fie în sală la moțiune

Traian Băsescu face apel la parlamentarii din opoziție să nu se prezintă în sală, duminică, în timpul citirii moțiunii de cenzură a PSD-ALDE. Președintele PMP motivează că aceasta este o luptă internă și că sub cupola Parlamentului a fost transferată lupta pentru putere şi influenţă a clanurilor din PSD.

SPEC BASESCU N19 (flip - fara sa vedem ce scrie pe usa ) agerpres_9361417

Foto: Agerpres

„Din păcate, sub cupola Parlamentului a fost transferată lupta pentru putere și influență a clanurilor din PSD. Desigur, maidanezul de companie al PSD, Călin Popescu Tăriceanu, va conduce lucrările Camerelor Reunite. La o astfel de disputa internă, nici un alt partid parlamentar nu ar trebui să se afle în sală”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.

„Doar așa PSD ar putea înțelege în ce situație ridicolă s-a pus singur, Dragnea ar putea pricepe că viclenia de tip Teleorman nu ține loc de inteligență, iar românii ar vedea cu ochii lor ce oameni de proastă calitate au votat”, a adăugat senatorul PMP.

Duminică se va citi în Parlament moţiunea de cenzură a PSD împotriva guvernului PSD, iar miercuri vor avea loc dezbaterea şi votul.