Video Boloș, despre amendamentul care viza Pilonul II: Sunt bazaconii, nu este un act oficial. Nu răspund de activitățile doamnei Pescaru

Data actualizării: Data publicării:
marcel bolos face declaratii
Marcel Boloș a vorbit marți, după ședința de Guvern, despre amendamentul care ar fi desființat Pilonul II de pensii. Foto: Captură TV Digi24

Marcel Boloș a vorbit marți, după ședința de Guvern, despre amendamentul care ar fi desființat Pilonul II de pensii. Ministrul a spus că așa ceva nu s-a discutat în coaliție, și nu este un act oficial. El a precizat că nu răspunde de „activitățile doamnei Pescaru”, secretarul de stat din Ministerul Finanțelor care ar fi întocmit amendamentul.

Întrebat de jurnaliști dacă știa că secretarul de stat Daniela Pescaru, aflată în subordinea lui, ar fi propus un amendament pentru desființarea Pilonului de Pensii, Marcel Boloș a spus că actul este neoficial și nu răspunde de activitățile doamnei Pescaru.

„Nu răspund de activitățile doamnei Pescaru. Nu a fost un amendament oficial, și cred că trebuie vorbit cu dumneaei. Probabil are și o explicație. Este un amendament oficial? Dacă ar fi fost un amendament oficial, era înregistrat și urma procedura legală, parlamentară. Mai departe nu pot să comentez”, a spus Marcel Boloș.

„Sunt bazaconii care au apărut... Nu s-a discutat în coaliție. De unde să știu eu de unde are domnul Florin Roman informațiile. Discutați cu dumnealui. Dacă era un amendament oficial care începea să producă efecte juridice, mă luam după el, dar este un amendament neoficial. Dacă nu este oficial, de ce să mă intereseze? Am destule probleme de rezolvat, decât să mă uit după aceste fițuici care sunt neoficiale și nu produc efect”, a adăugat ministrul Finanțelor.

Chestionat cu privire la posibilitatea de a demisiona în cazul în care liberalii ar cere acest lucru, pentru că amendamentul a venit de la Ministerul de Finanțe, Boloș a spus că nu face amendamente și nu are „treabă cu așa ceva”.

„Pentru ce? Încă o dată. Boloș Marcel nu este parlamentar, nu face amendamente la proiectele de legi, nu am treabă cu așa ceva”, a răspuns ministrul.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri