Sari la conținut
News Alert

C. T. Popescu: Demisia lui Ioan Rus, un gest de orgoliu. Credeți că s-a gândit vreun moment la ce ticăloșii a debitat? Nici vorbă

România are trei milioane de oameni din forța activă în Occident, dintre care un milion fierari-betoniști, zidari, lucrează prin Europa. Au poate 1.500 euro salariu, de banii ăștia copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă”, declarase Ioan Rus, miercuri, la Digi24.

Declarația asta nu a venit din senin. Cuvântul "curve" domnul Rus l-a mai rostit în exprimarea În PSD trebuie să separăm bărbații de curve. Genul ăsta de afirmații, cu cuvinte care nu fac parte din limba de lemn veche sau nouă a partidului, consideră că sunt dreptul său. Domnul Rus este un ștab cu ștaif de pe vremea Partidului, ăla mare, și are această postură: Eu sunt ăla care pot să le zic direct. Ăia mai mici se duc la alte emisiuni, mai de ora 5, și acolo pot să mestece rumeguș. Eu pot să spun "curve", pot să spun "golani", pentru că eu sunt Rus, eu sunt tare”, a spus Cristian Tudor Popescu, la „Jurnalul de Seară”.

Jurnalistul a explicat și de ce Ioan Rus a făcut controversatele declarații. „A spus, în favoarea domnului Ponta și a minunatului său guvern: Români din străinătate, nu mai stați acolo pe 1.500 de euro, pentru că aici o să vă aștepte laptele și mierea. Guvernul Ponta face, drege, și veniți aici, nu mai stați acolo. Și, cu stilistica asta a lui de ștab cu ștaif, a plasat cuvintele foarte conștient și arogant, cuvintele "curve" și "golani". De ce? Ca să îi mai aducă niște apă la moară șefului său. De asta a făcut-o, este atât de evident”, a apreciat Cristian Tudor Popescu.

Faptul că și-a dat demisia nu reprezintă, nicidecum, un proces de conștiință al acestui domn. Credeți că, vreun moment, s-a gândit acest domn - plin de propria-i făptură de la ochelari până în vârful unghiilor – la ce a făcut, la ce ticăloșii a debitat? Nici vorbă. A zis: Da? Atunci îmi dau demisia. Iar un gest de orgoliu: Eu, Rus, îmi dau demisia. Așa e, cum spun eu. Dar dacă săriți așa de fund în sus, îmi dau demisia”, a mai spus C. T. Popescu.  

Citiți și:

Victor Ponta, întrebat dacă va urma exemplul lui Ioan Rus: „Daeu ce-am făcut?”

Românii jigniți de Ioan Rus au trimis acasă bani cu care s-ar putea construi 18 autostrăzi Comarnic - Braşov

Pe aceeași temă