Campanie în provincie. Elena Udrea şi Liliana Mincă, chestionate de alegători

Data publicării:
29112012 20m 20udrea 20minca-35978

Elena Udrea, candidat ARD pentru Camera Deputaţilor, a fost luată la întrebări, în Roman, în colegiul pe care l-a ales de această dată. Cel care a chestionat-o a fost tatăl contracandidatului său.

„Nu păcăliţi oamenii! De ce nu vă primesc cei ai dumneavoastră?

Cum nu mă primesc? M-au primit şi m-au invitat nu ştiu câţi să candidez.

Şi de ce nu aţi candidat acolo?

Pentru că am o echipă cu domnul primar şi cu domul primar Leoreanu.”

Elena Udrea a decis să nu-şi continue cariera de deputat de Bucureşti şi s-a înscris la alegeri într-un colegiu din judeţul Neamţ.

Liliana Mincă: „Am discursul omului din popor”

În campanie electorală este şi Liliana Mincă, candidat PP-DD pentru Camera Deputaţilor, într-un colegiu din Botoșani. Ea a fost pusă să demonstreze, cu buletinul în mână, că este legată de colegiul unde candidează.

„Buletinul meu este de Săveni. Nu vin din altă parte, nu mă duc în altă parte. Mă duc acasă şi mă duc acasă la oamenii mei. Mă duc acasă la moldovenii mei”, a spus Liliana Mincă.

Presa i-a reproşat Lilianei Mincă faptul că partidul pentru candidează este al treilea prin care a trecut în ultimii ani.

„Aveţi acelaşi discurs. Îl aveaţi şi la PC, şi la UNPR.

Nu! N-am avut acelaşi discurs nici la PC, nici la UNPR. Am discursul omului din popor.

Vă reprezintă Partidul Poporului?

Da, mă reprezintă pentru că eu provin din popor şi sunt un om din popor. Deci! Eu vorbesc pentru toată lumea! Din momentul acesta, eu vorbesc pentru toată lumea. Eu o să fiu vocea botoşănenilor!”

Liliana Mincă a fost membră a PC, ulterior s-a înscris în UNPR, iar la alegerile din decembrie candidează din partea PP-DD pentru un loc de deputat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri