Campanie. Peste 13.000 de kilometri au parcurs candidații la șefia PDL

Data publicării:
16032013 20km-55193

Momentul adevărului pentru PDL se apropie. Mai este o săptămână până când democrat-liberalii îşi vor alege preşedintele pentru următorii ani.

Cei trei candidați înscriși în cursa pentru şefia partidului, Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei bat de mai bine de două săptămâni ţara în lung şi în lat. Pentru a le vorbi membrilor de partid din filiale, fiecare a parcurs mii de kilometri pentru a atrage cât mai multe voturi la convenţia extraordinară a partidului.

Până acum, cursa kilometrilor a fost câştigată de fostul ministru al turismului, Elena Udrea. Ea a parcurs peste 5.000 de kilometri pentru a-şi prezenta în faţa colegilor din filiale moţiunea intitulată „Noul Partid Democrat Liberal. O Nouă Românie". În ultimele 16 zile, Elena Udrea a vizitat 22 de filiale din toate zonele ţării.

Actualul lider democrat-liberal, Vasile Blaga a vizitat şi el acelaşi număr de filiale, dar în zone diferite, pentru a prezenta moţiunea sa - „România dreaptă. PDL - politică dincolo de lozinci". Pentru acest lucru, Blaga şi susţinătorii săi, printre care Raluca Turcan, Andreea Paul Vas şI Traian Ungureanu, au parcurs puţin peste 4.000 de kilometri.

Pe ultimul lor în clasamentul kilometrilor parcurşi se află echipa Monicăi Macovei, din care fac parte Cristian Preda, Sever Voinescu şi Teodor Baconschi. Moţiunea cu care se prezintă Monica Macovei în Convenţia extraordinară Se numeşte Reformiştii. Ca particularitate, Monica Macovei, Cristian Preda, Teodor Baconschi şi Sever Voinescu au fost singurii care au ţinut să le vorbească şi democrat-liberalilor din Capitală.

Convenţia Naţională Extraordinară a Partidului Democrat Liberal se va desfăşura la pavilionul expoziţional ROMEXPO, unde a fost invitaţi 5.000 de delegaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri