Cât costă ceasul pe care îl poartă Nicolae Ciucă. „Era redus”

Data publicării:
Ciuca cu ceas la mana
Nicolae Ciucă poartă un ceas cumpărat la reduceri. Foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă poartă un ceas de 900 de lei. „Era redus”, spune liderul PNL, în contextul în care eurodeputatul Rareş Bogdan a mers la piaţă un ceas în valoare de 30.000 de euro. 

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a fost întrebat cât costă ceasul pe care îl poartă la mână.

„Ceasul meu? 900 de lei, era redus”, a răspuns liderul PNL, într-o emisiune la Prima TV, potrivit News.ro.

„L-aţi supărat pe Rareş Bogdan”, a fost remarca moderatorului, aluzie la ceasul de 30.000 de euro pe care l-a purtat europarlamentarul PNL la cumpărături, într-o piaţă din oraşul Şimleu Silvaniei.

„Nu l-am supărat, fiecare îşi cumpără ceasul pe care şi-l permite. Important e să avem la mână acel ceas care ne măsoară nu doar timpul, ci şi ceea facem. Este important să vedem că după trecerea timpului după noi rămân faptele şi nimic altceva”, a răspuns Nicolae Ciucă.

În toamna anului trecut, eurodeputatul PNL Rareş Bogdan s-a prezentat la inaugurarea unei pieţe din oraşul Şimleu Silvaniei cu ceas de 30.000 de euro la mână. A cumpărat pătrunjel.

„Doamnă, e ceasul meu. Uite, acum am altul, mai ieftin, e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000 (de euro - n.r.). Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000 de euro. Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong, să-i placă lui Ciolacu, şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor? Lor le place Pobeda, că ăla îl avea Stalin, nepoţii lui”, s-a apărat Rareş Bogdan.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri