Răzvan Cuc a descoperit pilele și amantele din minister. Reacția USR: Tupeul PSD e incredibil

Data actualizării: Data publicării:
razvan cuc ministrul transporturilor
Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Deputatul USR, Cătălin Drulă, membru al Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților îl critică pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a declarat că va face o restructurare masivă pentru că nu poți cu pile, amante și nepotisme „să generezi plus valoare”.

„Se impune o restructurare masivă în toate companiile din minister. Filtrul îl va face managementul. Dacă nu sunt în stare să facă filtrul, atunci o să încercăm prin Adunarea Generală a Acţionarilor….Managerii, în general, vor să aibă rezultate. Cu pile, amante, nepoate, nepotisme nu poţi să generezi plus valoare şi o valoare adăugată”, a spus ministrul Transporturilor.

„După 958 de zile de guvernare PSD, dintre care jumătate ministru al Transporturilor a fost chiar el, Răzvan Cuc declară că în companiile din minister e plin de pile, amante, nepoate, nepotisme. E și greu de reacționat la așa ceva. Ce să spui? Că vasta majoritate a pilelor, amantelor și nepoților a fost adusă acolo de PSD? Că de aproape 3 ani, numai asta fac? Că au populat administrația țării cu toți incompetenții și bandiții?”, a fost reacția deputatului USR, Cătălin Drulă.

Deputatul USR condamnă lipsa de profesionalism din Ministerul Transporturilor și îi reproșează ministrului Cuc că nu a fost interesat să reformeze companiile din subordinea ministerului.

„Când le-am spus de nenumărate ori, în Comisia de Transporturi - dlui. Cuc și celorlalți miniștri PSD, Stroe și Șova - că e nevoie de restructurare și reformă, că e dezastru în companiile din subordine, am vorbit cu pereții. Pentru că erau pile, amante și nepoate de pus în funcții.” a mai scris Drulă.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a declarat marți, la Realitatea TV, că au început deja restructurările şi chiar el ar da afara din minister câţiva funcţionari pentru a debloca nişte proiecte.

Editor: Robert Kiss

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri