Ce spune Ciucă despre varianta Dan Ostahie la Primăria București: „Nu i-am propus”

Data actualizării: Data publicării:
nicolae ciuca
Liderul PNL, Nicolae Ciucă. FOTO: Inquam Photos / George Călin

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că omul de afaceri Dan Ostahie este un antreprenor de succes şi dacă va dori să facă pasul spre politică va fi foarte bine. El a precizat că nu i-a propus să fie candidat al Coaliţiei la Primăria Generală, ci să fie consultat dacă poate fi sondat. La rândul lui, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că el crede că va fi un candidat comun la Primăria Capitalei în cadrul Coaliției, transmite News.ro.

„Până în acest moment nu avem încă o analiză finalizată. Fiecare dintre noi căutăm să găsim cea mai bună soluţie, astfel încât să avem certitudinea că intrăm în campanie cu un candidat care să câştige alegerile”, a declarat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, întrebat dacă la şedinţa Coaliţiei va fi stabilit candidatul comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

Liderul liberal a fost întrebat şi dacă omul de afaceri Dan Ostahie este o variantă de candidat comun al Coaliţiei PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

„În acest moment, vreau să spun că PNL va continua să aibă astfel de discuţii, pentru că avem nevoie în poilitică de oameni care au performat în diverse domenii de activitate, iar Dan Ostahie este un antreprenor de succes în România şi dacă va considera şi va aprecia că poate să facă pasul către politică va fi foarte bine. Nu i-am propus să fie candidat. Mi se pare normal faţă de orice persoană, nu doar faţă de un om de afaceri, să fie consultat dacă poate fi sau nu sondat”, a răspuns Ciucă.

Ciolacu crede că PNL și PSD vor avea un candidat comun pentru Primăria Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat la rândul lui dacă va fi candidatul comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

„Eu cred că o să avem un candidat comun”, a spus Ciolacu, precizând că o decizie urmează să se ia în Coaliţie şi în privinţa candidaţilor la sectoarele Capitalei.

Întrebat dacă PSD consideră oportun să fie un om de afaceri, candidatul la Primărie, Marcel Ciolacu a afirmat că „este incorect să discute acum şi apoi cu colegii din Coaliţie”.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat, luni, că în prezent candidatul liberalilor pentru Primăria Capitalei este liderul PNL, Bucureşti Sebastian Burduja, întrebat despre posibilitatea ca omul de afaceri Dan Ostahie să fie candidatul pentru funcţia de primar general.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri