Cine sunt candidații PRO România la alegerile parlamentare pe București

Data publicării:
Articol susținut de PRO ROMANIA

PRO România a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru Municipiul București. Lista pentru Camera Deputaților este deschisă chiar de președintele PRO România, Victor Ponta, iar la Senat de Călin Popescu Tăriceanu. Echipa este completată de specialiști care și-au dovedit competențele în activitatea lor profesională din domeniile financiar-bancar, juridic, social, management și antreprenoriat. 

„PRO România va lupta în Parlament pentru soluțiile corecte anti-criză. Avem oameni cu experiență și oameni tineri, oameni care pot să aducă energie, oameni pe care putem să-i lăsăm să conducă echipa PRO România cu încredere. Avem și competența, și oamenii, și argumentele să fim partidul care oprește în Parlament abuzurile împotriva românilor", a declarat Victor Ponta.

Pe listele PRO România se află și reprezentanți ALDE, cele două formațiuni politice fiind în proces de fuziune.

„Toți alegătorii ALDE trebuie să știe că votând lista PRO România votează și reprezentanții ALDE. Noul partid va avea componenta de responsabilitate socială, de politică socială coerentă, dar și componenta liberală. Vom sta alături de toți românii și le vom apăra drepturile, vom lupta să scoatem România din criză", a explicat Călin Popescu Tăriceanu.

Lista din București pentru Camera Deputaților se continuă cu:

Gabriela Maria Podașcă: Aflată la al doilea mandat de deputat, Gabriela Podașcă este un politician cu experiență în politică și în administrația publică. A fost secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului timp de doi ani. Este purtător de cuvânt al PRO România, coordonează activitatea organizației PRO România București și este recunoscută pentru inițiativele legislative pentru asigurarea protecției grupurilor vulnerabile, a incluziunii sociale și a egalității de șanse.

Silviu Predoiu: Fost șef operativ al Serviciului de informații Externe, cu experiență de 30 de ani în domeniu. Înainte de a fi prim-adjunct SIE, a condus departamente de combaterea crimei organizate, antiterorism și protecție internă. General în rezervă din 2019, Silviu Predoiu s-a implicat în politică pe partea de consultanță în probleme de securitate și politică externă.

Tudor Tim Ionescu: Este licențiat în comerț internațional, științe politice și drept, o parte din studii fiind făcute în Belgia. Tudor Ionescu este cunoscut și pentru activitatea sa intensă pentru protecția mediului, pentru protecția și bunăstarea animalelor. El spune că, pentru ca ideea că tinerii sunt viitorul să nu rămână doar un slogan, condiția obligatorie este să te implici, indiferent de domeniul în care alegi să o faci. Este și motivul pentru care, după anii de studii în strănătate, a ales fără ezitare să vină înapoi în țară, căci implicarea nu poate fi altundeva decât aici, acasă.

Ion Valentin Voicu: Este inginer specialist în industria alimentară. Din experiența administrativă obținută prin mandatele de consilier local a învățat că, mai presus de orice, esența politicii este să fii aproape de comunitate, și asta este baza pe care vrea să construiască în continuare și ca deputat din partea PRO România.

Pentru Senat mai candidează:

Mihai Precup: Specialist în domeniul domeniul financiar-bancar, a studiat și a predat la prestigioasa Universitate Sorbona și a lucrat în cadrul Băncii Europene de Investiții. Mihai Precup coordonează activitatea organizației PRO România București - Sector 1 din decembrie 2019.

Otilia Sava: Avocat de profesie, cu o experiență de patru ani ca secretar de stat pentru Relația cu Parlamentul în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Este președintele Asociației „Alături de veteranii și văduvele de război", fiind recunoscută pentru susținerea și sprijinul acordat militarilor. Din ianuarie 2020 este și Coordonator al Organizației PRO România București Sector 2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri