Ciolacu: Cele trei partide de dreapta l-au pus la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României

Data actualizării: Data publicării:
grupul psd din parlament, protest fata de citu
Protest al grupului PSD din Parlament în timpul votării Guvernului Cîțu. Foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că cele trei partide de dreapta din coaliţia de guvernare l-au pus la conducerea Guvernului „pe cel mai mare gropar al României”, informează Agerpres.

„Azi, în Parlament, PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta că îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României. Toţi parlamentarii au primit Cartea Neagră a lui Cîţu ca să ştie că, votând un asemenea personaj la Palatul Victoria, sunt de acord cu următoarele aberaţii: tăierea bugetului Sănătăţii cu 22% chiar în momentul în care a izbucnit pandemia, deoarece Cîţu crede că Sănătatea nu este o prioritate, împrumuturi înrobitoare de 30 de miliarde de euro în ultimele 13 luni, adică 77 de milioane de euro în fiecare zi, respectiv aproape 1.000 de euro pe secundă, majorarea salariului minim «este o măsură antisocială, distructivă pentru economie» - aceasta fiind credinţa sinceră a marelui finanţist Cîţu despre creşterea veniturilor angajaţilor din România”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că PSD a votat împotriva Guvernului Cîţu.

„Nu vrem din nou austeritate, sărăcie şi privatizări cu dedicaţie, aşa cum dreapta a făcut cât a condus ţara. România nu mai poate suporta o nouă guvernare tip CDR, dar fix asta oferă azi ţării - Ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgenţă”, a mai spus acesta.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri