Ciolacu, despre anunțul lui Iohannis: Anunțul unui eșec. Orban și Barna, „gemenii eșecului”

Data publicării:
Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu. Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că anunțul lui Klaus Iohannis de a amâna desemnarea unui premier este „anunțul unui eșec”, iar despre președinții PNL și USR PLUS, Ludovic Orban și Dan Barna, că sunt „gemenii eșecului”, informează Mediafax.

„Gemeni eșecului, domnul Orban și domnul Barna, vor să confiște acest vot al românilor și, prin niște aranjamente pe la Vila Lac 1 să vină cu anumite propuneri”, a spus Marcel Ciolacu, luni seara, la România TV.

Întrebat despre anunțul lui Klaus Iohannis care a amânat desemnarea unui premier, Ciolacu a spus că „este anunțul unui eșec”.

„Președintele ne anunță acum că le mai dă timp să se mai gândească și să găsească o soluție. Alianța pe care o fac o să reprezinte 53% din noul Parlament, însemnând o majoritate foarte fragilă. Nu știu dacă România este pregătită pentru provocările din viitor ale anului 2021, care sunt cele mai mari provocări, să intre cu un guvern cu o asemenea fragilitate”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, că în 21 decembrie se va constitui noul Parlament. Președintele a declarat că încă nu sunt întrunite condițiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma noul Guvern și urmează noi consultări.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri