Ciolacu, despre relaţia PNL-PSD în Olt: România are nevoie de stabilitate. Eu şi domnul Nicolae Ciucă conducem două partide orgolioase

Data actualizării: Data publicării:
PSD SI PNL
Liderii Coaliției de guvernare. FOTO INQUAM Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi, cu privire la relaţia dintre PNL-PSD în judeţul Olt, că România are nevoie de stabilitate politică. Acesta a mai spus că atât el, cât și partenerul său de coaliție, președintele PNL Nicolae Ciucă, "conduc două partide foarte orgolioase de fel", însă au găsit "capacitatea de a depăşi orgoliile" şi este "ferm convins că puterea bunului exemplu încet-încet va fi urmată şi de către colegi".

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a fost întrebat despre situaţia de la Olt, unde PSD şi PNL se află în opoziţie, el afirmând că "domnul Ştirbu ( liderul interimar al PNL Olt - n. red.) poate să răspundă cel mai bine".

"La mine, la Timiş, suntem la putere la centru şi în opoziţie, în judeţ, pentru că nu avem majorităţi cu PNL-ul în judeţ", a spus ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

"România are nevoie de stabilitate politică şi atât eu cât şi domnul preşedinte Ciucă conducem două partide foarte orgolioase, de fel şi cu un istoric în ceea ce priveşte orgoliul. Eu şi cu domnul preşedinte, amândoi am găsit capacitatea de a depăşi orgoliile şi sunt ferm convins că puterea bunului exemplu încet-încet va fi urmată şi de către colegii noştri", a precizat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Deputatul PNL Gigel Ştirbu, lider interimar al PNL Olt, a declarat, recent, la întâlnirea regională a Ligii Aleşilor Locali a Partidului Naţional Liberal din regiunea Sud-Vest Oltenia, că niciodată, în judeţul Olt, PNL nu va mai sta la masa cu PSD.

"Vom face o alianţă pe dreapta, Este inadmisibil ca în 2024 această ţară să fie condusă de cineva care încă nu-şi găseşte diploma de bacalaureat", spunea Gigel Ştirbu.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri