Ciolacu: Este cazul ca România să aibă un candidat şi un preşedinte social-democrat după 20 de ani de preşedinte de dreapta

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu face declaratii
Ciolacu spune că este cazul ca România să aibă un candidat şi un preşedinte social-democrat după 20 de ani de preşedinte de dreapta. Foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri seară, la Antena 3, că „este cazul ca România să aibă un candidat şi un preşedinte social-democrat după 20 de ani de preşedinte de dreapta”.

Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri seară că nu a luat încă decizia de a candida la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

„Cred cu convingere că este cazul ca România să aibă un candidat şi un preşedinte social-democrat după 20 de ani de preşedinte de dreapta”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit News.ro.

Întrebat dacă asta însemană că va candida, Ciolacu a precizat: „Nu neapărat. Sunt şi alţi oameni în România care sunt autentici de stânga”.

Când i s-a cerut dă ofere un exemplu, Ciolacu s-a referit la preşedintele Academiei Române: „V-am spus că am stat de vorbă cu preşedintele Academiei. E o încântare. Nu am avut această discuţie (dacă va candida – n.r.), dar e o încântare să vorbeşti. E un om de stânga complet, un om care gândeşte de stânga. După crizele economice care au atins întreaga lume, nu numai România, după această criză majoră de securitate, temele principale sunt social-democrate”.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri