Ciolacu: Guvernul României va fi un partener de încredere pentru Ucraina şi R. Moldova în procesul de aderare la UE

Data publicării:
marcel ciolacu
Ciolacu e "ferm convins" că renunţarea la vize şi programul Visa Waiver vor deveni realitate din 2025. Foto: Profimedia Images

Premierul Marcel Ciolacu a salutat, miercuri, decizia Comisiei Europene de a recomanda începerea negocierilor de aderare la UE pentru Republica Moldova şi Ucraina. Într-o postare pe platforma X (fostă Twitter), Ciolacu susține că „Guvernul României va fi un partener de încredere pentru Ucraina şi Republica Moldova în acest proces”.

„Salut recomandarea Comisiei Europene în ce priveşte începerea negocierilor de aderare la UE cu Ucraina şi Republica Moldova. Guvernul României va fi un partener de încredere pentru Ucraina şi Republica Moldova în acest proces. Sper într-o decizie pozitivă a liderilor UE în luna decembrie”, a scris premierul Marcel Ciolacu, pe reţeaua X (Twitter).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Comisia Europeană a recomandat miercuri începerea negocierilor de aderare la UE cu Ucraina şi Republica Moldova, precum şi acordarea statutului de ţară candidată Georgiei.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri