Ciolacu le cere miniștrilor să fie pregătiți pentru discuțiile de săptămâna viitoare despre PNRR și dă asigurări că ”nu e nimic blocat”

Data publicării:
Premierul Marcel Ciolacu
Ciolacu le cere miniștrilor să fie pregătiți pentru discuțiile de săptămâna viitoare despre PNRRCiolacu le cere miniștrilor să fie pregătiți pentru discuțiile de săptămâna viitoare despre PNRR Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu le-a cerut tuturor miniştrilor coordonatori de reforme să fie pregătiţi săptămâna viitoare pentru dialogul cu responsabilul cu gestionarea PNRR la nivel european. El a precizat că se va analiza fiecare jalon important din cererea de plată nr. 3 şi a dat asigurări că nu este nimic blocat.

”Aş dori să vorbim şi despre PNRR. Cer tuturor miniştrilor coordonatori de reforme să fie pregătiţi săptămâna viitoare pentru dialogul cu doamna Celine Gauer, responsabilul cu gestionarea PNRR la nivel european. Vom analiza fiecare jalon important din cererea de plată nr. 3.

Este un dialog firesc, serios şi care necesită energie şi concentrare din partea noastră, a spus Ciolacu în şedinţa de Guvern.

Premierul a ţinut să precizeze că ”nu există nimic blocat”.

”Relaţia cu Comisia Europeană funcţionează foarte bine şi vreau să găsim soluţii pentru a realiza toate reformele, cum, de altfel, am făcut şi anul trecut”, a declarat Ciolacu.

Premierul a mai spus că, tot în privinţa PNRR, Guvernul aprobă astăzi modificările bugetului multianual aferent reformelor şi investiţiilor asumate.

Concret, ţinta noastră e ca banii să stea cât mai puţin în conturile statului român şi să ajungă în cel mai scurt timp pe şantierele de investiţii”, a spus Marcel Ciolacu.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri