Ciolacu spune că încă nu a luat decizia de a candida la Cotroceni: „Este timpul ca România să aibă un preşedinte de stânga” 

Data publicării:
ciolacu face declaratii
Marcel Ciolacu spune că încă nu a luat decizia de a candida la alegerile prezidenţiale. Foto: Inaquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că nu a luat decizia de a candida la alegerile prezidenţiale şi că o asemenea hotărâre ar putea fi luată după alegerile europarlamentare.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri, la RTV, dacă va candida la alegerile prezidenţiale. 

„Eu, Marcel Ciolacu, în acest moment, nu am luat decizia de a candida la Cotroceni. Am altă sarcină de la partid şi de la români. Sunt prim-ministru al României şi trebuie să îmi fac treaba acolo unde sunt acum. Să treacă primele alegeri, pe urmă strângem partidul, stăm de vorbă, vedem dacă continuăm într-o alianţă politică”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit News.ro. 

El a reiterat că este timpul ca după 20 de ani România să aibă un preşedinte de stânga. 

„Suntem cel mai mare partid din România. Avem candidat, cu adevărat. O spun cu toată tăria. Consider că a venit momentul după 20 de ani ca România să aibă un preşedinte de construcţie, un preşedinte de stânga, mai ales că toate provocările în urma crizelor pandemie, criză energetică, criza de securitate cu războiul din Ucraina şi toate problemele, dacă vă uitaţi în toate sondajele de opinie, nu la scorurile electorale, veţi vedea că sunt probleme cu rădăcină social-democrată. Sunt problemele cu preţurile, sunt reale, trebuiesc rezolvate. Dacă nu veneam cu plafonarea preţurilor, dacă nu veneam cu plafonarea la energie, au făcut studiu acum, în acest moment fiecare familie ar fi cheltuit cu 1.100 de lei mai mult”, a declarat preşedintele PSD.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri