Cîrstoiu: Bucureştiul a ajuns oraşul în care orice pală de vânt dă peste cap totul şi aduce haosul

Data publicării:
Medicul Cătălin Cîrstoiu
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. FOTO: Inquam Photos / George Calin

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu susține că lentoarea şi lipsa de eficienţă a primarului general Nicuşor Dan, care nu a autorizat toaletarea arborilor şi îndepărtarea copacilor uscați, pune în pericol cetăţenii. El a mai acuzat că Dan prezintă un dezinteres total şi faţă de reabilitarea clădirilor degradate, potrivit News.ro.

„Bucureştiul a ajuns oraşul în care orice pală de vânt dă peste cap totul şi aduce haosul. Şi asta din cauza lentorii şi lipsei de eficienţă a primarului general, care nu a autorizat toaletarea arborilor sau îndepărtarea copacilor uscaţi. Dar şi a dezinteresului total faţă de reabilitarea clădirilor degradate.

Ferească Dumnezeu să fie cineva rănit din cauza indolenţei şi delăsării manifestate de Nicuşor Dan!”, a scris Cătălin Cîrstoiu, marţi pe Facebook.

El a mai spus că acesta este motivul pentru care este nevoie „de implicare, de lucru în echipă şi de măsuri punctuale pentru ca astfel de fenomene absolut normale să nu pună în pericol siguranţa bucureştenilor”.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri