Ciucă: PNL este cel care a susținut întotdeauna creșterea pensiilor în condiții sustenabile

Data publicării:
ciuca sustine o conferinta de presa
Nicolae Ciucă spune că „PNL este cel care a susținut întotdeauna creșterea pensiilor în condiții sustenabile”. Foto Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Nicolae Ciucă a scris joi pe Facebook că PNL „este cel care a susținut întotdeauna creșterea pensiilor în condiții sustenabile”. Liderul liberalilor a menționat că „din 2020 și până astăzi, PNL a majorat pensiile cu aproximativ 40%”.

„Partidul Național Liberal este cel care a susținut întotdeauna creșterea pensiilor în condiții sustenabile. Legea, care a fost astăzi aprobată în ședința de guvern, are la bază patru principii pe care le-am agreat în coaliție: contributivitate, stabilitate, solidaritate și egalitate. Întotdeauna, noi, liberalii, am fost susținătorii majorărilor oneste, cu adevărat sustenabile și am demonstrat acest lucru și în ultimii ani”, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

„Din 2020 și până astăzi, PNL a majorat pensiile cu aproximativ 40% și de fiecare dată am făcut-o pe baza unor calcule solide și bine fundamentate. Grija pentru seniori trebuie să fie un angajament pe care îl onorăm cu fiecare ocazie, construind o Românie în care fiecare cetățean să simtă respectul și recunoștința pe care societatea i le datorează pentru anii de muncă”, a adugat președintele PNL.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri