Ciucă: PNL nu va mai susține candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei

Data publicării:
nicoale ciuca si nicusor dan
PNL nu va mai susține candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, a anunțat miercuri liderul partidului, Nicolae Ciucă. Foto: Inquam Photos / George Călin

PNL nu va mai susține candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, a anunțat miercuri liderul partidului, Nicolae Ciucă.

"Am anunțat și anunțăm că din analiza pe care o avem pe măsurile care ar fi trebuit îndeplinite, criteriile PNL, filiala București, din discuțiile avute cu președintele filialei, Sebastian Burduja, PNL nu va mai susține candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Mâine vom discuta și în filială. Nu discutăm de viitorul candidat, nu lansăm candidatul mâine", a declarat Nicolae Ciucă.

Nicușor Dan este susținut pentru un nou mandat la Primăria Capitalei de Alianţa Dreapta Unită, au declarat duminică liderii celor trei partide care formează Alianţa, Cătălin Drulă, Eugen Tomac şi Ludovic Orban.

În 25 ianuarie, PNL Bucureşti a lansat campania online «Ce-ai făcut, Nicușor?», cu scopul de a afla direct de la cetățeni dacă actualul edil al Capitalei merită al doilea mandat de Primar General. Campania a fost lansată la "aniversarea" de un an a solicitării transmise lui Nicușor Dan de către liberali pentru a rezolva 10 teme esențiale de pe agenda Bucureștiului. 

"Matematic, fără sprijinul PNL, Nicuşor Dan nu ar fi ocupat niciodată funcţia de Primar General. Până în prezent, Nicuşor Dan a beneficiat de toată susţinerea Partidului Naţional Liberal pentru proiectele propuse, dar rezultatele s-au lăsat aşteptate", preciza PNL Bucureşti într-un comunicat. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri