Ciucă: Suntem partidul oamenilor activi care doresc să performeze, dar şi care îi ajută pe cei aflaţi în impas sau la nevoie

Data publicării:
nicolae ciuca
Nicolae Ciucă, președintele Senatului: Avem aproximativ 116 kg de ambalaje, de deşeuri, pe cap de locuitor. Foto: Inquam Photos/ George Călin

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că acest partid este unul al „oamenilor activi care doresc să performeze şi să dezvolte comunităţi”, dar şi „formaţiunea care îi ajută pe cei aflaţi în impas sau la nevoie”, potrivit News.ro.

„M-am bucurat să fiu în această seară alături de colegi, la Gala Liberală Maramureş 2023. Este un eveniment important pentru partid, în care se premiază performanţa şi sunt ajutaţi cei aflaţi în nevoie, aceste două dimensiuni reflectând identitatea PNL. Pe de o parte, suntem partidul oamenilor activi care doresc să performeze şi să dezvolte comunităţi. Pe de altă parte, suntem formaţiunea care îi ajută pe cei aflaţi în impas sau la nevoie”, a scris Nicolae Ciucă, vineri seară, într-o postare pe Facebook.

El a arătat că a fost acordat premiul pentru cel mai mare exportator din România, cu capital românesc, companiei Aramis Group Baia Mare, fondată şi condusă de Vladimir Iacob.

„Este vorba despre cel mai mare producător de mobilă din ţară, cel mai important angajator din Maramureş şi prima companie din judeţ care a intrat în top 50 exportatori, încă din 2018. Tot în această seară, în cadrul evenimentului, am oferit sprijinul nostru unei familii încercate, care nu se lasă însă învinsă de greutăţi şi care luptă să răzbească cu propriile forţe. Este vorba despre o doamnă de 82 de ani, care îşi creşte de una singură doi nepoţi, cel mic având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate”, a explicat președinele PNL.

El i-a mulţumit preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, Ionel Bogdan, „pentru lucrurile bune pe care le face” pentru judeţ, pentru „cele peste două miliarde de euro aduşi aici prin proiecte vitale pentru comunităţile din Maramureş”.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri