Exclusiv Clotilde Armand, întrebată de Negoiță dacă ar cumpăra borduri produse de Primăria S3. „Au fost câștigate licitațiile pentru străzi”

Data actualizării: Data publicării:
OTQxOGI3NDFkYjFkZmI3YzUyMDZkYjZhY2MyYw==.thumb
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primărița Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a fost întrebată de Robert Negoiță, marți seară, în emisiunea Jurnalul de Seară, la Digi24, în cadrul ediției „Săptămâna primarilor”, dacă ar cumpăra borduri produse de Primăria Sectorului 3. Clotilde Armand spune că nu știe ce are de oferit Negoiță, însă sunt firme care au câștigat deja aceste proiecte în urma licitației publice și au în atribuții inclusiv străzile. 

Robert Negoiță, primarul Sectorul 3 al Capitalei: Doamna primar, am văzut câteva locuri în Sectorul 1, dar mai ales la Piața Presei niște jardiniere refăcute cu bordură peste bordură, adică bordură cu etaj. Noi le-am desființat acum 1- ani, că le aveam și noi. Ați fi interesată de tipul nostru de prefabricate pe care le producem noi, Primăria Sector 3, să vi le furnizăm și dumneavoastră?

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei: V-am vorbit despre acest program imens de investiții pentru străzile din Sectorul 1. Acest contract pentru o mie de străzi în Sectorul 1. Acest contract prevede toate străzile, dar semnăm un contract subsecvent pentru fiecare stradă, acest contract cadru prevede și mobilierul urban. Așa că avem deja patru loturi, grupe de firme care au câștigat această licitație și cărora le-am dat deja de muncă. Avem 160 de străzi care sunt în lucru, din care 35 și-au finalizat investiția. Nu pot să-l rog pe domnul Negoiță și nici n-am verificat ce poate el să ofere pentru că, în urma licitații publice, deja avem patru grupe de firme care au câștigat aceste patru loturi. Această licitație include și strada, adică partea de cadastrare, partea de studiu de fezabilitate, partea de proiectare, partea de realizare și mobilierul urban. 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri