Codrin Ștefănescu dezvăluie cine e „personajul veninos” despre care vorbea Dragnea luni seară

Data actualizării: Data publicării:
dragnea codrin stefanescu 180108_CEX_PSD_000_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a dezvăluit, marți dimineața, la Digi FM, cine este personajul „veninos”  menționat luni seara de liderul partidului, Liviu Dragnea, care a spus, fără a-l nominaliza, că este dintr-o „instituiție” și că „a făcut și face mult rău”.

dragnea codrin stefanescu 180108_CEX_PSD_000_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Personajul veninos este dl Pahonțu, despre care a mai vorbit Liviu Dragnea și anul trecut. Se vor lămuri care este rolul dlui Pahonțu și al altora dimprejurul lui în politica noastră din România și cum e cu mesagerii care sunt trimiși cu promisiuni pentru unii și pentru alții că ajung miniștri și care sunt ordinele pe care le dau. Foarte mulți dintre colegii noștri aflați în guvern și aflați în funcții importante sunt loviți de acest tip de mesaj și de mesagerii veniți cu diferite ordine. În România sunt o sumedenie de oameni care dețin funcții importante și folosesc acele instituții, subordonații și banii de la buget pentru acele instituții în interes propriu sau al unui grup pe care noi l-am numit statul paralel. Dl Pahonțu este unul dintre capii celor care conduc. Mesagerii sunt sub dl Pahonțu. Dl Pahonțu, cum spune dl Dragnea, este un sforar principal, care decide”, a declarat la Digi FM Codrin Ștefănescu.

Luni seara, după ședința CEx în urma căreia s-a decis retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat ce anume l-a schimbat pe Mihai Tudose, iar liderul social-democrat a răspuns că există într-o instituţie un „personaj veninos” care a făcut mult rău. Dragnea nu a dorit să spună despre cine este vorba, dar a dat asigurări că acest personaj nu va face acelaşi lucru şi cu următorul premier.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri