Dragnea: Există într-o instituţie un personaj veninos care a făcut şi face foarte mult rău

Data publicării:
liviu dragnea 180115_PSD_CEX_021_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus, întrebat ce anume l-a schimbat pe Mihai Tudose, că există într-o instituţie un "personaj veninos" care a făcut mult rău. Dragnea nu a dorit să spună despre cine este vorba, precizând doar că acest personaj nu va face acelaşi lucru şi cu următorul premier.

Liviu Dragnea a declarat la finalul şedinţei CExN că este convins că va avea cu Mihai Tudose "exact relaţia" pe care a avut-o cu acesta înainte să fie numit premier.

Întrebat cine sau ce l-a schimbat pe Tudose, liderul PSD a vorbit despre existenţa unui "personaj veninos" dintr-o instituţie, "care a făcut şi face, în continuare, mult rău".

"Nu ştiu tot. O să tot discutăm despre asta. Colegilor mei le-am spus despre un personaj veninos dintr-o instituţie românească care a făcut foarte mult rău şi face în continuare foarte mult rău", a declarat Liviu Dragnea.

El nu a dorit să spună niciun nume, însă a dat asigurări că situaţia nu se va repeta. "Nu va face acelaşi lucru cu următorul prim-ministru", a subliniat Dragnea.

FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri