Codrin Ştefănescu: PSD este singurul partid românesc. Singurul nefinanţat din străinătate, format din oameni normali

Data actualizării: Data publicării:
miting psd brasov
Foto: Facebook/Alexandru Marius Dunca

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat duminică, la un miting social-democrat care avut loc în Piaţa Sfatului din Braşov şi la care au participat mai mulţi miniştri ai partidului, că PSD este singurul partid românesc, singurul partid nefinanţat din străinătate, format din oameni normali, transmite News.ro. În piaţă s-a aflat şi un grup de protestatari, aceştia huiduind scandând "PSD - Ciuma roşie, Hoţilor!", iar doi oameni s-au luat la bătaie.

miting psd brasov
Foto: Facebook/Alexandru Marius Dunca

„PSD este singurul partid românesc, nu este ca celelalte. Este singurul partid nefinanţat din străinătate, format din oameni normali. Nu uitaţi până după alegeri, suntem singurul partid care se bate pentru România. Suntem singurul partid care îi poate învinge pe ăştia cu sistemul lor toxic. Am venit la Braşov ca să dăm acest semnal”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Printre miniştrii prezenţi s-au mai aflat ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, precum şi alţi miniştri şi lideri ai partidului, însă nu şi preşedintele acestuia Liviu Dragnea. Aceştia se află la Braşov pentru a participa la alegerile care au loc în organizaţia locală.

Deputatul USR Cristian Ghinea a afirmat, după declarațiile făcute de Codrin Ștefănescu, că „dacă furi și spăguiești bani din economia românească, nu se numește că ești patriot, pentru că n-ai furat de la străini, se numește că ești hoț. Și atât. Dacă ai acasă tablouri românești furate, nici asta nu te face patriot”.

„USR are publice finanțările și sunt din România. AEP a controlat la sânge finanțele USR. Audit dur, nu au găsit nimic în neregulă. AEP a vrut sa controleze finanțele PSD. Tăriceanu l-a mituit pe șeful de acolo cu un post de europarlamentar și Dragea și-a pus omul lui la AEP. Au oprit controlul la PSD și l-au dat afară pe funcționarul care îndrăznise să controleze finanțele psd-iștilor. Liviule, Codrine, haideți să punem față in fată actele contabile ale USR si ale PSD. Cu presa de față. Oricând. Venim noi la voi cu dosarele”, a mai spus Ghinea, pe Facebook.

El a menţionat că datele financiare ale USR pot fi găsite la adresa: https://www.usr.ro/transparenta-organizationala şi a întrebat când va fi posibil acest lucru şi în ce priveşte datele PSD.

Citește și Directorul din AEP care a început să controleze cum a cheltuit PSD banii de la stat, dat afară. Reacția Opoziției

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri