Crin Antonescu a explicat de ce lipsește de la ședințe. Un senator UDMR i-a dat replica

Data publicării:
crin antonescu senat resized 5360201-Mediafax Foto-Gabriel Petrescu

Discuţia a fost iscată de senatorul UDMR, Tanczos Barna, care a acuzat Executivul că vrea să îşi impună proiectele fără să aibă în vedere dezbaterile parlamentare.

„Guvernul consideră că Parlamentul, Senatul şi Camera Deputaţilor sunt practic o remorcă la minunata maşină a Guvernului”, a spus Tanczos Barna.

Senator UDMR a fost criticat de liderul de grup al PSD, Ilie Sârbu. Acesta i-a amintit de vremurile în care UDMR era la putere şi toate propunerile venite din Parlament erau respinse. De partea social democratului s-a plasat şi preşedintele Senatului.

„Îmi amintesc eu, domnule senator, care sunt mai în vârstă, dacă asta vă consolează. Aşa era. Era greu de suportat. De asta eu şi veneam destul de rar pe aici”, a spus amuzat Crin Antonescu.

Tânărul senator UDMR nu l-a lăsat fără replică pe şeful Senatului: „Până să ajung şi eu să sufăr cât aţi suferit dumneavoastră, domnule preşedinte, eu o să mai vin destul de des pe la Parlament”.

Ironiile schimbate în plenul Senatului vin pe fondul renumelui de campion al absenţelor pe care şi l-a câştigat Crin Antonescu.

În ultimele trei legislaturi, acesta a fost pe primul loc în clasamentul absenţilor. În 2010, el a avut mai multe absenţe decât social-democratul Cătălin Voicu, aflat timp de peste opt luni în arest.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri