Crin Antonescu, despre despărțirea de Victor Ponta: Obișnuiți-vă!

Data publicării:
anto ponta crop

E drept, că relaxarea liderul PNL vine după ce şi premierul şi-a mai nuanţat atacurile la adresa lui. Întrebat dacă s-a mai întâlnit cu Victor Ponta după schimbul dur de replici de ieri, preşedintele PNL a evitat răspunsul printr-o ironie.

Reporter: Cu domnul Ponta nu vă întâlniţi?

Crin Antonescu: Probabil că ne întâlnim la Cotroceni. Nu. Păi nu, eu sunt aici, cu activitățile mele, Ponta e undeva în Dâmbovița cu activitățile sale.

Reporter: Dar nu veţi avea o întâlnire în USL?

Crin Antonescu: Înteleg că nu ne mai suportați despărțiți. Obișnuiți-vă!

Liderul Partidului Național Liberal a anunțat luni că Uniunea Social-Liberală se poate rupe, dacă „genul acesta de lucruri continuă”. Crin Antonescu a precizat că înregistrările de la ședințele PNL au fost făcute publice de fiecare dată când au avut loc în sala de la Camera Deputaților.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, răspunzând afirmaţiilor lui Crin Antonescu despre ruperea USL, că dacă liberalul vrea să rupă alianţa, atunci să o rupă, precizând însă că el nu îşi doreşte acest lucru.

Declarațiile vin după ce Crin Antonescu și Victor Ponta s-au acuzat reciproc de minciună în ceea ce privește modificarea Codului Penal, legea amnistiei și candidatura pe liste comune la alegerile europarlamentare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri