Crin Antonescu ironizează existența unui plan de suspendare a președintelui: „I-o fi dor, înțeleg”

Data publicării:
crin1

Afirmaţia a fost făcută de şeful statului la un post de televiziune. Preşedintele spune însă că liderul PNL nu era implicat în acest plan. El susţine că scenariul a fost pus la cale de Sorin Roşca Stănescu, împreună cu premierul Victor Ponta şi cu Dan Voiculescu.

Traian Băsescu susţine că adversarii săi politici urmăreau să îl acuze de înaltă trădare, demers care le-ar fi adus pe tavă suspendarea preşedintelui până la o sentinţă definitivă a Curţii Supreme. Asta şi cu ajutorul celor două treimi de aleşi pe care îi au în Parlament.

Şeful statului susţine că din cercul de suspecţi implicaţi în acest plan fac parte nume grele. „Deci în acest joc este şi Voiculescu şi Ponta și Sorin Roșca Stănescu. Nu am niciun motiv să suspectez că ar fi fost implicat Crin. Dar în ceea ce îl privește pe Stroe, nu am aceleași garanții”, a afirmat Traian Băsescu.

Ministrul de Interne neagă acuzaţiile şi spune că nu înţelege cum a ajuns numele lui implicat în acest scandal: „Nu am dat și nu am luat niciun document de la Sorin Roșca Stănescu. Înțeleg că lucrurile se învârt așa, în underground, în subteran, este cineva în spate”.

Preşedintele Senatului infirmă şi chiar ironizează existenţa unui plan de suspendare a preşedintelui.

I-o fi dor...înțeleg, dar nu avem în vedere acest lucru. Pentru mine, pentru PNL, lupta politică cu președintele Traian Băsescu a fost întotdeauna la vedere și nu am făcut niciun fel de conspirație niciodată. Cred că și domnul Băsescu știe asta”, a spus liderul liberal.

Preşedintele a anunţat că va extinde acţiunea penală împotriva lui Sorin Roşca Stănescu, anexând la plângerea deja făcută şi ultimul denunţ cu documente false.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri