CTP, despre Ciolacu: A inventat o prevedere legală ca să nu-l viziteze pe Dragnea la pușcărie. Nu a înnebunit să se ducă

Data publicării:
Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților.
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 afirmația lui Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, care se dezice complet Dragnea. „Exclus ca eu să am un contact cu cineva care a fost condamnat, dacă nu este cineva din familia mea”, a declarat Ciolacu. Gazetarul spune despre șeful PSD că „nu a înnebunit să se ducă să-l vadă pe Dragnea”, acesta găsind tot felul de motive. „Acest domn scânteiază, radiază, mă mir că nu are ceva, un halou, în jurul capului”, a adăugat gazetarul.

Jurnalist: Nu sunteți unul dintre cei care l-au vizitat pe domnul Dragnea la penitenciar...

Marcel Ciolacu: Înseamnă că jignesc votul dumneavoastră. Sunt totuși președintele Camerei, nu pot să îmi permit să mă duc la penitenciar să vizitez... Dacă era vorba de o rudă, aș fi avut o justificare... Cât timp sunt în această funcție de președinte al Camerei este exclus ca eu să am un contact cu cineva care a fost condamnat, dacă nu este cineva din familia mea.

Cristian Tudor Popescu: Domnul Ciolacu spune, sumbru, că nu poate să meargă în calitate de șef al Camerei Deputaților să viziteze o persoană condamnată. „Dacă era o rudă...”.

Nu cunoaște legea domnul șef al Camerei Deputaților. Vizita la un deținut este o instituție cât se poate de legală. Ca și pușcăria. Pușcăria este pentru oameni, nu pentru girafe, cum a spus domnul Ioan Becali înainte de a se îndrepta spre Poarta Albă.

Pușcăria este o instituție legală, vizita la deținut este o instituție legală... Care este problema? Unde scrie că domnul Ciolacu, în calitatea sa de șef al Camerei Deputaților, nu se poate duce să îl viziteze pe domnul Dragnea? Nicăieri.

A inventat o prevedere legală care nu există. A, că domnul Ciolacu nu a înnebunit să se ducă să-l vadă pe Dragnea, care e în pușcărie și de care trebuie să te lepezi acum ca și cum n-ar fi existat, și că, firește, nu-i convine politic să facă așa ceva. Astea sunt motivele, nu ce spune într-una dintre multele sale sclipiri... Acest domn scânteiază, radiază, mă mir că nu are ceva, un halou, în jurul capului. E remarcabil...

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri