De frica electoratului, Ciolacu se dezice de Dragnea: Este exclus să am un contact cu cineva condamnat. Doar dacă mi-e rudă

Data publicării:
liviu dragnea marcel ciolacu colaj

De frica electoratului și a încrederii scăzute în PSD, liderul social democraților se dezice ferm de Liviu Dragnea. Nu l-a vizitat și nici nu are de gând să îl viziteze, că doar nu sunt rude. Declarația nu e surprinzătoare, în PSD aproape că nu se mai vorbește deloc de Liviu Dragnea chiar dacă acesta a plecat din vârful partidului la închisoare.

Până să fie arestat, social democrații i-au luat apărarea cu mult verb, l-au considerat fără de vină, acum însă lucrurile sunt diferite. Orice apariție în dezbaterea publică a lui Liviu Dragnea este respinsă de PSD care îl consideră aproape unic vinovat pentru dezastrul electoral înregistrat anul trecut.

Cât despre Liviu Dragnea, el mai așteaptă o săptămână să afle dacă va fi sau nu eliberat. „Stau de opt luni nevinovat în penitenciar” - asta le-a spus judecătorilor, după ce avocata lui a invocat lipsa unui temei legal pentru condamnarea din dosarul angajărilor fictive.

De cealaltă parte, Parchetul a cerut respingerea solicitării fostului lider PSD. Instanța se va pronunța pe 21 ianuarie.

Jurnalist: Nu sunteți unul dintre cei care l-au vizitat pe domnul Dragnea la penitenciar...

Marcel Ciolacu: Înseamnă că jignesc votul dumneavoastră. Sunt totuși președintele Camerei, nu pot să îmi permit să mă duc la penitenciar să vizitez... Dacă era vorba de o rudă, aș fi avut o justificare... Cât timp sunt în această funcție de președinte al Camerei este exclus ca eu să am un contact cu cineva care a fost condamnat, dacă nu este cineva din familia mea.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri