Video Dacian Cioloş îl trolează pe Dan Barna, într-un clip în care e filmat lucrând la laptop: „Acum eu chiar bat la taste”

Data actualizării: Data publicării:
Dacian Ciiolos scrie la laptop şi chiar apasă tastele
Foto: captură Facebook/Dacian Cioloş

Preşedintele PLUS Dacian Cioloş l-a „trolat” pe preşedintele USR Dan Barna într-o înregistrare video, postată pe Facebook, în care fostul premier tehnocrat prezintă cum arată o zi în Parlamentul European. În momentul în care Dacian Cioloş este filmat în timp ce lucrează la laptop, acesta declară: „Acum, eu chiar bat la taste, eu chiar scriu pe bune”.

Dacian Cioloş a făcut referire, în acest fel, la un clip video, devenit viral, în care liderul USR, Dan Barna, este surprins în timp ce pare că lucrează la calculator, fără a atinge, în realitate tastatura.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Scena poate fi urmărită în materialul video postat pe Facebook de Dacian Cioloş, în jurul secundei 30 a clipului.

Dacian Cioloş, preşedintele grupului Renew Europe din Parlamentul European, a realizat un material video în care a prezentat modul în care arată o zi de lucru în Parlamentul European.

„Le-am promis elevilor de la C.N. «Silvania»-candidat pentru «Şcoală-ambasador a Parlamentului European» din Zalău, de Ziua Europei, că voi documenta video cum arată o zi în Parlamentul European. Mă țin azi de cuvânt în speranța că, imediat ce se ridică restricțiile de transport, voi putea să-i invit să le arăt pe viu sala de plen, cum funcționează Parlamentul, care sunt marile grupuri politice și la cine pot să apeleze pentru problemele legate de tineri”, a spus Dacian Cioloş.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri