Dan Barna: Cîțu a golit fondul de rezervă al Guvernului și l-a distribuit tuturor primăriilor, mai puțin celor conduse de USR

Data publicării:
motiune barna_INQUAM_Photos_George_Calin
Dan Barna vorbește în Parlament. Foto: INQUAM Photos/George Călin

Vicepreședintele USR, Dan Barna, îl acuză pe premierul Florin Cîțu că a acordat discreționar banii din fondul de rezervă al guvernului. Barna spune că primăriile conduse de USR nu au primit bani. De asemenea, joi, președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că va face plângere penală după alocarea banilor pentru primării.

„Nemernicia prin care Cîțu a golit fondul de rezervă al Guvernului și l- a distribuit tuturor primăriilor, mai puțin primăriilor conduse de primari USR, confirmă, o dată în plus, că acest om nu avea ce să caute în această poziție, că pălăria îi era mult prea mare. Să te răzbuni pe niște sute de mii de cetățenii ai României pentru că nu mai ai susținere în Parlament arată nu doar cinism ci și o nedisimulată ticăloșie”, a scris Dan Barna, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Guvernul a alocat miercuri peste 1 miliard de lei din Fondul de rezervă pentru proiecte locale, anunță Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, care subliniază că banii au fost acordați indiferent de culoarea politică a primarilor.

„25-30% se vor duce și către primarii PSD”, a susținut premierul Florin Cîțu, după ședința de guvern de joi.

În același timp, din cele 41 de primării conduse de edili de la USR, cinci dintre acestea au primit fonduri de la guvern. 

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri