Dan Barna, despre propunerea PSD la Justiţie: Gîrbovan a fost unul dintre cei mai vocali susținători ai „reformei” inițiate de Dragnea

Data publicării:
dan-barna-usr-fb
Foto: facebook.com

Dan Barna ironizează PSD şi Guvernul Dăncilă şi critică noua propunere pentru portofoliul Justiţiei, Dana Gîrbovan. Liderul USR spune că numirea lui Gîrbovan este „un semnal extrem de îngrijorător”.

Într-o postare pe Facebook, liderul USR şi prezidenţiabilul USR-PLUS, a criticat desemnarea Danei Gîrbovan la Ministerul Justiţiei, despre care spune că „a fost unul dintre cei mai vocali susţinători ai «reformei» iniţiate de Dragnea şi Iordache în Justiţie, în favoarea penalilor din politică”.

„PSD și-a desemnat astăzi miniștrii cu numerele 72, 73 și 74. Au ajuns la 74 de miniștri de 3 ani. Dintre cei trei, doamna Gârbovan, propunerea pentru Justiție, iese în evidență. A fost unul dintre cei mai vocali susținători ai „reformei” inițiate de Dragnea și Iordache în Justiție, în favoarea penalilor din politică.

Numirea doamnei Gârbovan în Guvern este un semnal extrem de îngrijorător că PSD va relua eforturile de a-și subordona Justiția. Îi cer președintelui Iohannis să nu accepte această numire și să folosească toate pârghiile pe care funcția prezidențială i le oferă pentru a se asigură că PSD nu va reuși să-și subordoneze Justiția”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Editor: Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri