Dan Barna, despre scrisoarea PSD către liderii europeni: Este găliganul care te îmbrânceşte după care ţipă că te-ai dat la el

Data actualizării: Data publicării:
Eugen Teodorovici discuta cu Marcel Ciolacu presedintele Camerei Deputatilor
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Președintele USR, Dan Barna, a catalogat gestul PSD de a trimite o scrisoare liderilor europeni în care se plânge că Guvernul vrea alegeri în două tururi cu acela al unui „găligan” care te îmbrâncește, apoi țipă că „te-ai dat la el”.

„Exact asta este manevra PSD-ului, este găliganul care te îmbrânceşte după care ţipă că ce ai făcut, te-ai dat la el. Exact aşa și la PSD. După ce trei ani de zile au strigat de neamestecul ţărilor occidentale în România, de ce ne vorbeşte nouă Europa, ce ne vorbeşte nouă Comisia de la Veneţia, ce ne interesează pe noi raportul GRECO? Suntem o ţară independentă, valorile noastre naţionale, verzi... Ştiţi discursul PSD, de la Cătălin Rădulescu la Liviu Dragnea, toţi au avut acel discurs. Brusc, acum au descoperit valoarea şi valenţele extraordinare ale relaţiilor internaţionale. Nu ai cum să nu râzi. E caraghios de-a dreptul”, a spus Dan Barna, marți seară, la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri