Dăncilă, despre ceas: Este primit de la soțul meu. Nu ar fi alocat 20.000 de euro pentru acesta

Data actualizării: Data publicării:
ceas dancila

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri seara, că ceasul pe care l-a primit de la soțul său nu valorează peste 5.000 de euro, motiv pentru care nu l-a trecut în declarația de avere. Deputatul PNL Florin Roman a acuzat-o că are un ceas de 80.000 de lei, care nu e trecut în declarația de avere.

”Este un ceas primit de la soțul meu, care nu valorează mai mult de 5000 de euro, ca să îl trec în declarația de avere. Soțul meu nu ar fi alocat 20.000 de euro. Ceea ce am văzut eu că a dat un domn, era un alt ceas. O să aduc acest ceas să vi-l prezint”, a declarat Viorica Dăncilă.

Liderul deputaților PNL Florin Roman a acuzat-o pe Viorica Dăncilă că nu a trecut în declarația de avere un ceas în valoare de peste 80.000 de lei. În declarația de avere a prezidențiabilului PSD sunt trecute bijuterii de aur în valoare estimată la 5000 de euro, dobândire în anul 2017, potrivit Mediafax.

„Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorică Vasilica Dăncilă a încălcat legea prin faptul că a omis să treacă în declarația de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamnă Dăncilă s-a afișat la conferința de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei. Deși pozează într-un candidat -sărac și cinstit- că ideologul PSD, Ion Iliescu, doamnă Dăncilă nu pierde nici un prilej pentru a-și afișa opulență. În afară broselor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăieste din muncă cinstită, doamnă Dăncilă nu s-a sfiit să-și etaleze ceasul de lux, placat în aur”, a transmis Florin Roman, într-un comunicat de presă remis Mediafax.

Liderul deputaților PNL îi transmite Vioricăi Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune.

„Îi reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune prevăzută de Codul Penal. Rămane apoi că doamnă Dăncilă să ne explice cum este să plângi pe umărul pensionarilor și tu să huzuresti în lux? Ceasul de aur al doamnei Dăncilă inseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulți din cei cărora, candidatul PSD la prezidențiale le cere votul! Păi cum vine asta doamnă Dăncilă?! ”, a adăugat Roman.

Liberalul a atașat și fotografii cu ceasul fostului premier Viorica Dăncilă și prețul acestuia.

Prezidențiabilul PSD a trecut în declarația de avere bijuterii în valoare de 5000 de euro, obținute în anul 2017, potrivit documentului citat.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri