Daniel Zamfir (PSD): Deja a devenit agasantă insistenţa cu care colegii de guvernare vor să discutăm despre comasate

Data actualizării: Data publicării:
daniel zamfir vorbeste la o sedinta
Senatorul Daniel Zamfir a spus că „deja a devenit agasantă pentru toată lumea insistenţa” cu care liberalii vor să discute despre comasate. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Senatorul Daniel Zamfir (PSD) a declarat duminică seara, la Digi24, că deja a devenit agasantă pentru toată lumea insistenţa cu care colegii de guvernare vor să discute despre comasate, el precizând că pentru PSD chiar nu e o prioritate comasarea alegerilor locale cu europarlamentare.

Senatorul PSD Daniel Zamfir a declarat că „deja a devenit agasantă pentru toată lumea insistenţa cu care colegii de guvernare vor să discutăm despre comasate”. „Pentru PSD chiar nu e o prioritate comasarea alegerilor locale cu europarlamentare. Discuţia şi presiunea uriaşă au început imediat după ce Ciolacu a rezolvat problema fermierilor şi transportatorilor, perioadă în care colegii de la PNL erau răciţi, la propriu, şi nu voiau să facă coaliţie, şi acum la fiecare zi, hai să ne întâlnim, să facem coaliţie să facem comasarea alegerilor locale cu europarlamentare”, a spus Zamfir. El a precizat că liderul PSD Marcel Ciolacu le-a transmis celor de la PNL să discute un calendar pe tot anul.

„Eu înţeleg preocuparea celor de la PNL că vin alegerile interne, dacă nu s-ar comasa aceste alegeri, iar rezultatul de la europarlamentare este foarte slab. (..) Ce arde aşa cu comasarea? PSD e mult mai preocupat de actul de guvernare decât de dorinţa liberalilor de a comasa doar alegerile europarlamentare cu locale”, a mai spus senatorul PSD.

Liderii coaliţiei PSD-PNL nu se mai văd duminică în şedinţă, pentru a discuta despre comasarea alegerilor din acest an, au precizat surse politice. O nouă întâlnire a fost programată pentru miercuri.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri