De ce a sunat-o Corina Crețu pe Gabriela Firea

Data actualizării: Data publicării:
corina cretu FB

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că, recent, comisarul european Corina Creţu a sunat-o pe ea, pentru a-i spune despre îngrijorările de la Bruxelles privind situaţia din România, pentru că nici înainte de şedinţa CEx al PSD, nici pe timpul verii, liderul PSD, Liviu Dragnea, nu i-a răspuns la telefon.

„Corina Creţu m-a informat că a discutat cu ceilalţi comisari europeni şi cu preşedintele Juncker şi au întrebat-o ce se întâmplă la Bucureşti, pentru că ar trebui să înceapă pregătirile pentru preşedinţia rotativă, toţi sunt preocupaţi de securitate. Doamna Creţu a spus că va transmite informaţiile şi că crede sau speră să se ia măsuri. M-a sunat pe mine pentru că nici înainte de CEx, nici pe parcursul verii Liviu Dragnea nu i-a răspuns la telefon.. Nu că e o coaliţie a mea cu Corina Creţu”, a declarat primarul Capitalei, duminică seară, la România TV.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă seară, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) de la Neptun, că le-a transmis colegilor săi un mesaj al comisarului european Corina Creţu, care i-a spus că preşedintele CE Jean-Claude Juncker şi comisarii europeni şi sunt îngrijoraţi pentru situaţia din România şi pentru ceea ce s-a întâmplat în 10 august.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri