Dezbaterea-maraton s-a încheiat. Bugetul de stat pe 2014 a fost votat pe anexe

Data publicării:
parlamentul romaniei - resized -mfax-4

ACTUALIZARE 00.05. Dezbaterile pe bugetul pentru anul 2014 s-au încheiat. După o ședință-record, senatorii și deputații au reusit să adopte toate cele 52 de articole ale Legii bugetului. Bugetul de stat a fost votat pe anexe. Miercuri, parlamentarii vor dezbate bugetul asigurărilor sociale, într-o ședință comună care va începe la ora 11.00. Votul final pentru ambele bugete ar urma să fie dat după ora prânzului. 

Parlamentarii tocmai au votat bugetul Educației în această ședință-maraton. Parlamentarii puterii sunt asaltați de amendamentele depuse de opoziție la bugetele fiecărui minister. De altfel, niciunul dintre amendamentele opoziției.

S-a votat o prelungire a programului de lucru până la epuizarea dezbaterii tuturor amendamentelor, așadar discuțiile s-ar putea prelungi până târziu în noapte. Propunerea este ca în această noapte să fie finalizate discuțiile pe toate anexele, pe toate bugetele ministerelor, pentru ca mâine mâine dimineață să fie votat bugetul asigurărilor și să fie dat și un vot final pe întregul buget de stat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri