Dragnea, despre amnistie şi graţiere: Nu mai ezitaţi. Nu ştiu când, nu ştiu cum, PSD-ALDE are şi această obligaţie

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că nu se teme să vorbească despre amnistie şi graţiere, deşi aceste cuvinte parcă ar fi o blasfemie în România. „Nu mai ezitaţi. Nu ştiu când, nu ştiu cum, dar PSD-ALDE are şi această obligaţie”, a spus Dragnea, în şedinţa de duminică a Consiliului Naţional al PSD.

LIVIU_DRAGNEA_DECLARATII_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Liviu Dragnea a vorbit despre amnistie și grațiere / Foto: Inquam/Octav Ganea

În discursul  rostit în şedinţa Consiliului Naţional al PSD de duminică, Liviu Dragnea a abordat chestiunea amnistiei şi graţierii.

 

„Se vorbeşte în România despre amnistie şi graţiere ca şi cum s-ar vorbi că avem vreo bombă atomică şi ne gândim dacă să o folosim sau nu împotriva Uniunii Europene sau împotriva lumii. Eu nu mă tem să pronunţ aceste cuvinte. Dacă cineva găseşte alte instrumente, alte măsuri legislative, orice alt tip de acţiune care să rezolve în totalitate, să repare toate nedreptăţile care s-au întâmplat în România şi care se întâmplă în continuare, toate abuzurile din Justiţie altfel decât prin amnistie şi graţiere va avea tot sprijinul partidului şi al meu personal. Dacă nu, nu mai ezitaţi, nu ştiu când, nu ştiu cum, dar PSD-ul, PSD-ALDE are şi această obligaţie să repare nedreptăţile. Şi, ca să nu-şi mai taie venele cei din presa cu epoleţi şi toţi ăia plătiţi de Soroşică prin bitcoins, aţi văzut că toate lucrurile ies la iveală până la urmă, domne' inventaţi ceva, găsiţi o prevedere într-o decizie a CCR, o virgulă într-o decizie a Curţii Constituţionale, să spuneţi: aceste două acte normative, trei acte normative, cinci acte normative nu-i sunt aplicabile lui Liviu Dragnea şi închidem subiectul. Ieşiţi toţi din această capcană în care ei personalizează toate aceste intenţii ca şi cum sunt date pentru mine", a afirmat Dragnea, duminică, la Consiliul Naţional al PSD.

Surse: news.ro, agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri