Dragnea, după ce Dacian Cioloş i-a cerut să spună dacă a colaborat cu Securitatea: „Are ceva tupeu băiatul ăsta”

Data actualizării: Data publicării:
CIOLOS DRAGNEA AGERPRES-1
Foto: Agerpres

Disputa dintre liderul PLUS Dacian Cioloș și liderul PSD Liviu Dragnea pare a fi departe să se fi încheiat. Întrebat luni ce părere are despre faptul că Cioloș i-a solicitat public să spună dacă a colaborat cu fosta Securitate sau cu actualele servicii secrete, Dragnea l-a acuzat pe președintele PLUS de „tupeu”.

CIOLOS DRAGNEA AGERPRES-1
Foto: Agerpres

„Cine e Cioloş? Are ceva tupeu băiatul ăsta! El trebuie să răspundă dacă are vreo legătură cu nişte servicii secrete despre care l-am întrebat eu. Este o tactică securistă. Dacian, nu ţine!”, a declarat luni Liviu Dragnea.

Răspunsul lui Dacian Ciolos la criticile lui Liviu Dragnea îl aflați în această seară, de la ora 20:00, în emisiunea Jurnalul de Seară, când președintele PLUS vine în platoul Digi24. 

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat duminică, la Buzău, că vrea să vadă de la Liviu Dragnea „declaraţiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate", altfel acuzaţiile lui rămân „vorbe în pustiu“.

„Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţă, ceilalţi care se plimbă de câţiva ani de zile pe la instituţiile de forţă şi pe la serviciile de care vorbesc acum şi cu care au avut treabă, nu găsesc altă scuză decât să acuze ceea ce fac ei în partid spre ceilalţi. Înainte de toate, vreau să văd de la Liviu Dragnea declaraţiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate. Asta am făcut noi la PLUS, toţi cei din conducere, în frunte cu mine, asta trebuie să o facă şi ei”, a afirmat Dacian Cioloş într-o conferinţă de presă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri