Dragnea îl ironizează pe Tudorel Toader: Să schimbăm Constituția ca să rămână ministrul Justiției, că e cel mai bun din regiune

Anca Suciu Data actualizării: Data publicării:
dragnea in birou 2

Liviu Dragnea i-a invitat joi pe jurnaliști în biroul său de la Camera Deputaților ca să le arate că  ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu se află acolo, și l-a luat peste picior pe acesta.

Presa aflase că ministrul Justiției ar fi avut o întâlnire cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dar și cu Dragnea, după scandalul provocat la nivelul Coaliției în urma noului refuz al lui Toader de a semna textul ordonanței de urgență pentru modificarea codurilor penale.

Dragnea a insistat ca jurnaliștii să îl fotografieze în biroul gol ca dovadă că nu are discuții secrete cu ministrul Justiției, dar a profitat de ocazie pentru a-l  ataca pe acesta. ”Ar trebui să modificăm Constituția ca să rămână el ministrul Justiției, că este cel mai bun, nu din țară, din regiune!”, a spus președintele PSD. 

Acesta a ținut chiar să relateze că șefa sa de cabinet l-a întâlnit pe Tudorel Toader prin clădirea Parlamentului și că acesta scotea bani de la un bancomat, Dragnea susținând că aceasta ar fi dovada că nu venise să discute despre Justiție. 

Totodată, Dragnea a spus că își dorește să nu se mai discute despre ordonanța de urgență pentru modificarea codurilor penale. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri