Exclusiv Drulă îi răspunde lui Simion: Are tot felul de personaje în jur, foști ofițeri de informații îi spun lucruri pe care nu le înțelege

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2023-12-19 235853
Liderul AUR, George Simion și președintele USR, Cătălin Drulă. Foto: captură video Digi24

Cătălin Drulă, a declarat, marți la „Jurnalul de Seară” de la Digi24, în cadrul „Săptămânii președinților”, că George Simion „are tot felul de personaje în jurul lui, foști ofițeri de informații, care probabil îi spun niște lucruri și pe care el nu le înțelege”, ca răspuns la întrebarea liderului AUR privind legătura președintelui USR cu firma „Felix Telecom”.

George Simion: „Având în vedere că are doi foști miniștri care sunt anchetați și văzând că impostura este calificativul de bază de la care pornește un membru USR, aș vrea să ne spună ce implicare are în «Felix Telecom»”?

„N-am nicio implicare. Sunt niște aberații. Nu știu cine i le spune. Înțeleg că are tot felul de personaje în jurul lui, foști ofițeri de informații...care probabil îi spun niște lucruri și pe care el nu le înțelege. N-am nicio legătură eu cu firma menționată. O tot repetă de la microfonul Parlamentului.

Tatăl meu, care a terminat Automatică și Calculatoare, inginer în acest domeniu, a lucrat la această firmă. Între timp este pensionat, e acasă cu nepoții, copiii mei. Astea sunt aberațiile lui Simion.

Iar dacă vorbim despre impostură, am putea să vedem cum se raportează acest partid la niște lucruri groaznice care au loc în rândul său, la acele acuzații și investigații ale Poliției privind violuri la Școala de Vară a AUR, contactele pe care le are cu Rusia, cu ofițeri de informații ai lui Putin. Sunt acuzații foarte credibile ale șefilor de servicii secrete din Republica Moldova și Ucraina și umblă cu astfel de kompromaturi și aruncă cu noroi și teme false, probabil livrate de acești ofițeri care știu să facă ce a făcut și Securitatea și KGB-ul și GRU – dezinformare”, a declarat Drulă.

În ceea ce privește informația că cei care votau USR în trecut și-au exprimat acum susținerea pentru AUR, Cătălin Drulă spun că nu este adevărat. „Nu știu. Domnul Simion pare că câteodată scapă, are o energie nefi...Ce vedem în cercetările noastre este că au o creștere oarecare față de cifra cu care au intrat în Parlament, 8%, dar destul de plafonat. Și probabil că asta este și disperarea și vinde tot felul de gogoși, că au ajuns la 30, la 40, la cine știe cât la sută, și astea care îi sunt convenabile și lui Marcel Ciolacu. Pentru că de fapt Marcel Ciolacu încearcă să vândă această poveste și la nivel european și mediului de business din România și tuturor, spunând: «N-oi fi eu perfect, n-oi fi cel mai bun, dar iată care este alternativa». Ori nu, alternativa este Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei – o alianță cu valori liberale, care se luptă cu șanse foarte bune să câștigăm alegerile europarlamentare și să mergem către alegerile din toamnă”, a mai spus liderul USR.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri