Elena Udrea: Mi-am dorit să rămân un simplu membru PDL

Data publicării:
udrea deputat portocaliu facebook

Sunt foarte mulți oameni noi, tineri, care au o șansă să se afirme. E bine să fie cât mai multe voci care să facă opoziție actualului Guvern. Nu trebuie să fim aceiași care am fost în cabinetele din trecut. Eu nu mi-am dorit să fac parte din acest cabinet. Îmi este greu să fiu ministrul domnului Predoiu, eu am fost ministrul domnului Emil Boc”, a declarat Elena Udrea.

Nu am simțit nevoia să mai fiu un ministru și din umbră în cabinetul domnului Cătălin Predoiu”, a adăugat fostul ministru.

Udrea a mai spus că nu a avut o discuție în acest sens cu Cătălin Predoiu.

Așa cum nu mi-am dorit să intru în conducerea partidului după alegerile interne, fără să vreau nici într-un caz să fac opoziție actualei conduceri. Cred că sunt un om de echipă și susțin cauza partidului, chiar fiind un simplu membru. Mi-am dorit și îmi doresc să rămân un simplu membru de partid, activ, care face opoziție guvernului Ponta. Nu mă împiedică nimic să-mi fac munca de parlamentar de opoziție prin faptul că nu am o funcție în conducere sau în cabinetul din umbră”, a adăugat Elena Udrea.

Prim-ministrul guvernului alternativ al PDL, Cătălin Predoiu, a anunţat zilele trecute componenţa guvernului din umbră. Printre miniştrii „din umbră” se află Monica Macovei, la Justiţie, Gheorghe Ialomiţianu - Finanţe, Andreea Paul - Economie, Gheorghe Ştefan - Agricultură şi Lucian Bode - Energie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri