Emil Radu Moldovan, președintele CJ Bitrița-Năsăud, infectat cu coronavirus: Mă alătur miilor de români confirmați cu COVID-19

Data actualizării: Data publicării:
emil radu moldovan
Emil Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița-Năsăud. Foto: Facebook

Președintele Consiliului Județean Bitrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat luni pe Facebook că a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus. „Sunt voci care pun la îndoială existența virusului, însă în aceste momente cel mai înțelept este să respectăm cu toții regulile”, a scris Moldovan pe Facebook.

„Chiar dacă v-am obișnuit cu vești bune, astăzi vin cu una în ton cu vremurile. Tocmai am primit rezultatul testului și, din păcate, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă și conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalți”, scrie șeful CJ Bitrița-Năsăud pe Facebook.

„Sunt voci care pun la îndoială existența virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în fața inamicului invizibil, cel mai înțelept este să respectăm cu toții regulile”, adaugă Moldovan.

Radu Moldovan este şi preşedinte al PSD Bistriţa-Năsăud şi vicepreşedinte al partidului la nivel naţional.

În ultimele zile, au fost confirmate două cazuri de COVID-19 la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan fiind cea de-a treia persoană din cadrul instituţiei care a primit acest diagnostic.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri