Eugen Teodorovici: Trebuie să fim intransigenți cu ai noștri. Miniștrii vor avea o viață grea

Data actualizării: Data publicării:
teodorovici eugen inquam ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Președintele Executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, sâmbătă, că trebuie să fie intransigent cu membrii partidului și ai Guvernului. El a afirmat că miniștrii vor avea o viață grea și că aceștia vor trebui să respecte lucrurile pe care și le asumă.

„Trebuie să schimbăm anumite lucruri și noi în felul nostru de a fi, și în partid, dar și la nivelul guvernării. Colegii mei, miniștrii, vor avea o viață grea. Acum, și ca președinte Executiv, am această obligație față de partid, față de dumneavoastră, de guvern și în primul rând pentru țară. Să fim intransigenți cu ai noștri, cu noi. Miniștrii își asumă anumite lucruri și trebuie să le facă la ziua și la ora la care și-a asumat acest lucru. Nu trebuie să avem niciun fel de îngăduință pentru cineva care vrea să fie ministru, dacă înțelege ce înseamnă această funcție. E cam greu, dar se lucrează în acest sens și sper să vedem și efectele imediate, altfel vor veni alții care vor înțelege acest lucru”, a declarat Eugen Teodorovici, la Târgu Mureș.

El a adăugat că primarii trebuie să vorbească mai mult despre realizări.

„Trebuie să coborâm printre oameni. E o primă mare greșeală că ne-am rupt, că am plecat de lângă oameni. Poate funcțiile, puterea și scorurile ne-au făcut să fim altfel decât ar fi trebuit să fim, lângă oameni. Trebuie să vorbiți de realizări, doamne și domni primari, în afara partidului nostru pentru a face oamenii să vadă clar ce am făcut noi și ce au făcut alții. Acest partid este cel care a făcut pentru țară”, a subliniat Teodorovici.

sursa: Mediafax

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri