EXCLUSIV. Mihai Tudose, primul interviu după infarct: „Am avut noroc să mai am zile”

Data actualizării: Data publicării:
mihai tudose govro

Mărturie în exclusivitate pentru Digi24. Fostul premier Mihai Tudose a povestit momentul în care a suferit infarctul miocardic. Era în oraş cu câţiva colegi când a început să simtă dureri în zona inimii. Primul care şi-a dat seama de gravitatea situaţiei a fost Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătăţii. „Am avut noroc să mai am zile!”, spune Mihai Tudose.

Reporter: Vă mai amintiți ceva, de atunci?

Mihai Tudose: „Da, eu îmi amintesc foarte bine cum în momentul când eu începusem să am o stare de rău, care nu avea nici o legătură cu inima, nu m-a durut inima, Nicu Bănicioiu s-a uitat la mine și a spus: "Mihai, tu cred că faci infarct sau cred că tu tocmai l-ai făcut!" Eu am protestat și am zis: Bă, Nicule mă doare sub stern așa, în capul pieptului. "Ok, tocmai faci un infarct!" Eu am început să protestez că nu e infarct, că... dar la care Nicu nu a mai stat la dialog cu mine pur și simplu a sunat la 112, dând și explicații despre diagnosticul pacientului, ceea ce a contat foarte mult. Am avut noroc și am mai spus-o și o repet. Uite că așa a vrut Dumnezeu, să mai am zile, așa a fost viața.”

Fostul premier Mihai Tudose a fost externat luni de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu". El a suferit săptămâna trecută un infact miocardic acut, fiindu-i montate două stenturi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri