Exclusiv Rareș Bogdan despre replicile acide dintre el și Mihai Tudose: Umorul e apanajul inteligenței

Data actualizării: Data publicării:
rares bogdan in studioul digi24
Rareș Bogdan a vorbit despre colaborarea pe care trebuie să o aibă cu Mihai Tudose în campania pentru alegerile europarlamentare.

Rareș Bogdan a vorbit vineri seara, în exclusivitate la emisiunea LIVE de la Digi24, despre colaborarea pe care trebuie să o aibă cu Mihai Tudose în campania pentru alegerile europarlamentare. Asta, după ce în ultima vreme cei doi au avut un schimb de replici acide, de la distanță. În timp ce Tudose a spus despre Bogdan că „și-a pus chiloții peste pantaloni, pelerina și zboară peste blocuri”, liberalul a declarat că „atunci când Dan Motreanu și Daniel Buda lucrau pentru fermierii români, domnul Tudose era probabil la bufet”.

„A fost o exprimare mai plastică. Umorul e apanajul inteligenței. În Parlamentul European am colaborat excelent, echipa PPE cu echipa S&D. La nivel european, cele două mari familii politice sunt cele care guvernează. Nicidată nu ne-am împăcat rău. Au fost schimburi de replici între politicieni mai vii și mai slobozi la gură. Important este că acolo am făcut ceea ce trebuie”, a declarat Rareș Bogdan.

„Acum, în campanie, trebuie să ne mobilizăm electoratul, și eu și dânsul, și trebuie să-i convingem să voteze și aceată listă comună de europarlamentari”, a subliniat liberalul.

„De-aici plec direct la aeroport și merg cu Ciucă la Chișinău. Noi vom face campanie și în afara granițelor, și în țară. În țară, din 3.241 de unități administrativ teritoriale, 1.400 sunt la PNL, 1.500 la PSD. Îi transmit că-l aștept (pe Mihai Tudose – n.red.) să luăm peste 50% împreună la Parlamentul European. Să facem o campanie în care să-i convingem pe români de beneficiile fondurile europene și o campanie extrem de dură împotriva extremismului, pentru a nu ajunge din nou la ce s-a întâmplat acum 80 de ani”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri