Florin Iordache, acuzat că recidivează cu gesturile obscene: „A fost rândul Ralucăi Turcan”

Data actualizării: Data publicării:
171120_PLEN_REUNIT_02_iordache INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PSD Florin Iordache este acuzat că ar fi repetat semnele obscene de săptămâna trecută, însă de data acesta i le-ar fi adresat prim-vicepreședintelui PNL Raluca Turcan. Deputatul USR Iulian Bulai a povestit, într-o postare pe Facebook că Florin Iordache mânca în timp ce făcea gesturi obscene spre Raluca Turcan. 

„A fost o ședință destul de tensionată. La un moment dat, în urma solicitării celor din opoziție cu privire la prezența în plen a doamnei prim-ministru Dăncilă, domnul Iordache a făcut din nou un gest foarte obscen, în timp ce mânca o plăcintă, la adresa doamnei Turcan. Era un gest zeflemitor, ironic. Să arătăm noi ce putem să facem, noi nu o chemăm pe doamna Dăncilă, indiferent ce faceți voi”, a declarat Iulian Bulai.

Deputatul USR a relatat momentul și într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Obscenitate, numele tău e Florin Iordache! La atât se reduce comunicarea deputatului PSD: la semne obscene. Astăzi, în Biroul Permanent, a fost rândul Ralucăi Turcan să i se arate...De către deputatul Iordache. În timp ce acesta mânca. Unei femei. În forul de conducere al celei mai importante instituții a statului român. Cum mai putem tolera așa ceva?”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că Biroul Executiv al partidului a decis ca liberalii să ceară în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor sancţionarea deputatului PSD Florin Iordache cu tăierea indemnizaţiei pentru gesturile obscene din Parlament.

Deputatul PSD Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției și vicepreședinte al Camerei Deputaților, a făcut, miercuri, un gest obscen către opoziție chiar în plenul forului legislativ.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri