Sari la conținut

Gabriel Oprea: Taxarea marilor averi și programul „primul loc de muncă”, prioritățile UNPR

Oprea a menționat că UNPR va susține toate proiectele legislative ale Coaliției și pe cele ale președintelui Klaus Iohannis legate de securitatea națională.

„Avem și credem că vom primi tot sprijinul pentru o lege care interesează românii. Peste 80% din români își doresc taxarea marilor averi. (...) Votul de la 16 ani, primul loc de muncă, proiecte mai ales pentru tineri. Avem nevoie ca tinerii să rămână în țară. Și bineînțeles că sprijinim toate proiectele Coaliției iar în plan general toate proiectele pe securitate națională ale președintelui României, fiindcă este ales de poporul român”, a spus Oprea.

Prezent la școala de vară a organizației de tineret a UNPR, președintele formațiunii politice le-a spus tinerilor că UNPR este un partid interesat de soarta României, care va aduce stabilitate economică și politică acesteia.

„Ne interesează soarta țării, România. UNPR a demonstrat până acum că a adus în cei cinci ani de zile stabilitate economică și politică. Încercăm să facem un alt fel de politică. Vorbim mai puțin de stânga, de dreapta, vorbim doar de România, avem niște obiective politice. (...) Suntem un partid responsabil, un partid care este onest, serios, care se ține de cuvânt”, a afirmat Gabriel Oprea.